Работата по сериала Столичани в повече вече е приключена, а

...
 Работата по сериала Столичани в повече вече е приключена, а
Коментари Харесай

ТРУС В МЕДИИТЕ! След лют скандал Любо Нейков скача от бТВ в Нова!?

 Работата по сериала " Столичани допълнително " към този момент е завършена, а другият му план " Комиците ", е под голяма въпросителна. Актьорът се заканвал, че в случай че има идващ сезон, той ще е финален.
Не е ясно нито по кое време ще тръгне " Комиците ", нито какъв брой дълго ще се излъчва, нито дали ще е по половин час три пъти седмично, както беше напролет, или един път седмично, само че с по-голяма дълготрайност, както желае продуцентът му.

Според информация от кухнята, сега текат нервни договаряния за бъдещето на " Комиците " и на самия Любо Нейков в ефира на Би Ти Ви. От малкия екран държали шоуто да е с доста на брой къси епизоди, с цел да запълва дупки в програмната скица.

" Любо е доста афектиран и е безапелационен, че повече няма да осакатява предаването си и да унижава своите сътрудници, като ги кара да вземат участие в шоу за запълване на дупки. Още предходната година, когато от Би Ти Ви му развиха тази концепция, той беше срещу и до последно се опитваше да промени нещата, отхвърляше да подписва контракта с малкия екран и се чудеше по какъв начин да избави формата си ", спомнят си хора от тв канала.

В момента сюжетът с " Комиците " се повтарял, единствено че този път Нейков не считал да отстъпва в договарянията. Той доста държал шоуто му да е пирон в програмата, да е дълго най-малко час, а още по-добре - час и половина, и да се излъчва в края на седмицата. Вместо обаче да го оставят да извива ръце, от малкия екран направиха лично комедийно шоу в овакантения от " Комиците " часови пояс. Това е " Късното шоу на Би Ти Ви ", с гласа на малкия екран от основаването й до през днешния ден - артиста Мариан Маринов. То ще тече всяка събота от 22 часа.

Планът за " Комиците " не се трансформира - малкия екран го желае в къси и доста на брой излъчвания, които да употребява за запълване на дупки. " Любо Нейков този път няма да се съобщи. Или ще реализира своето, или ще се откаже от " Комиците ", въпреки че е обичаният му план ", считат хора от екипа.

Според тях, той няма да се поколебае да напусне малкия екран, в случай че се наложи, написа седмичник. 

http://bradva.bg
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР